3-feb-2021 | Frans en Joost

Naar aanleiding van de persconferentie van gisterenavond, hebben we besloten de algemene ledenvergadering in februari niet te laten doorgaan. Wij vinden het beter om fysiek bij elkaar te komen in plaats van een online vergadering, en fysiek bij elkaar komen is op dit moment niet mogelijk. We zullen bekijken of en wanneer we ergens in het voorjaar deze vergadering wel kunnen laten doorgaan.

Op dit moment weten we ook niet wanneer we het seizoen 2021 kunnen gaan starten. We wachten de persconferentie van 23 februari af en kijken dan of er iets meer over te zeggen valt.

Gezien de Corona situatie in ons land en de hierop gerichte maatregelen moeten we er helaas ernstig rekening mee houden dat we – even als vorig jaar – het seizoen pas ergens in het 2de kwartaal kunnen gaan opstarten. We hebben daarom de tourkalender commissie ook nog niet gevraagd met een voorstel te komen.

Laten we hopen dat er snel duidelijkheid komt, zodat we op niet al te lange termijn, weer op een voor ons normale manier kunnen gaan opstarten.

We houden jullie op de hoogte. Verder wensen we iedereen voorzichtigheid en een goede gezondheid toe.

Namens het bestuur TCM