2-mei-2021 | Marcel

Aanvullend op de toerkalenders hebben we nog een opmerking.
 
Hans Breeuwer is met ingang van het nieuwe seizoen gestopt als penningmeester. Vanuit het bestuur zal ondergetekende deze rol overnemen. Allereerst willen wij Hans alvast informeel bedanken voor het gedane werk in al die seizoenen. Hij heeft gezorgd voor een goede structuur die het zeer makkelijk maakt om het penningmeesterschap over te nemen.
 
Vooruitlopend op de formele goedkeuring van de wisseling heb ik alvast een verzoek. Wanneer het zo meteen weer mogelijk is om onderweg een kop koffie te drinken zou ik het betalen anders in willen richten. Per groep zou ik willen vragen of iemand de betaling voor wil schieten. Vervolgens graag een foto van de bon appen (op het bekende 06-nummer) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Na ontvangst van de bon wordt het bedrag per omgaande naar de desbetreffende persoon overgemaakt. Het rekeningnummer van diegene is het bij de TCM bekende bankrekening nummer waar ook de contributie is ontvangen.
Bovenstaande werkwijze geeft meer flexibiliteit, minder afhankelijkheid van contante kasstromen en een digitale boekhouding. Mocht zo meteen blijken dat het toch functioneert, dan wordt de nieuwe werkwijze uiteraard aangepast.
Alvast bedankt voor jullie medewerking.