Als bestuur kijken we weer terug op een geslaagd wielerseizoen en hopen ook voor volgend jaar hopen we dat de tourrittencommissie samen met de wegkapiteins weer een leuke en soms uitdagende agenda samen te kunnen stellen. Vanuit het bestuur wensen we iedereen alle goeds en gezondheid hopende dat iedereen voldoende tijd kan nemen om de komende weken met familie en vrienden terug te kijken op een bijzonder maar ook leuk 2022.

 Kerstwens 2023 TCM

Beste leden,

Bijgaand kunt U de notulen vinden van de meest recente Ledenvergadering welke op 17 November 2022 gehouden is in D'n Brouwer. De bijbehorende informatie kunt U hier vinden alsmede de concept notulen hier.

Namens het bestuur van Toer Club Mariaheide

Stefan de Kort, secretaris

 

 

Stefan | 19-Okt-2022

Graag nodigen wij alle leden uit voor de jaarvergadering welke gehouden wordt op donderdag 17 November 2022 in D'n Brouwer. Na afloop is iedereen uitgenodigd om even na te kletsen over het afgelopen wielerseizoen.

De agenda kunnen jullie hier vinden. Tevens kunt U de notulen vinden van de vorige jaarvergadering gehouden op 17 februari 2022.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn of nog op- en/of aanmerkingen hebben dan wel graag zitting willen nemen in het bestuur, dan gelieve het even te laten weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur TCM

Frans van den Dungen, voorzitter en Stefan de Kort, secretaris

Henk | 2-Okt-2022

Prima fietsweer vandaag. De A-groep zijn met 4 man aangesloten bij de B-groep voor de rit naar Deurne. 2 Lekke banden hadden we. Snel even wisselen van binnenbanden was er deze keer niet bij, de buitenbandjes wilden niet meewerken. Zelfs de banden komen tegenwoordig in opstand 😉. Maar na veel  slimme en goedbedoelde adviezen waren we om 13.00 uur weer terug in Mariaheide. De C-groep hebben we nog in Deurne gezien.

Gezellig “butstoerke”

Henk | 9-Okt-2022

Een frisse start vanmorgen voor de Bossche Bollen Tocht. Om de finish van de F1 te kunnen zien zijn de A- en B-groep om 9.15 u gestart. De C-groep was om 9.00u vertrokken. Na een omweg over Gewande waren we iets voor 11.00u op de Markt in Den Bosch. Hier hebben we ons op een lekkere chocoladebol getrakteerd. Na de pauze trok de wind flink aan, maar de zon bleef schijnen 😊. Volgende week alweer de laatste rit van het seizoen. Dat wordt weer een verassingstocht, de snert is wel zeker.

Mooi zonnig ritje. Kijk bij de tussenstand van de kilometervreter

Henk | 25-Sep-2022

Gisteren is de rit in Zuid-limburg afgelast, miezer en regen waren de spelbrekers. Vandaag was het prima fietsweer voor een ritje naar Oirschot. De opkomst was redelijk 7 A’s 6 B’s en 9 C-leden stonden aan de aftrap op het Dobbelsteenplein.

Lekker toerke!