Henk | 14-Aug-2022

’T is werrum deze dagen. Zo ook deze morgen, werrum voor een ritje naar Vlierden. En dan ook nog moeten zoeken naar een koffieadres en waar plaats is op het terras, nie in de zon is te werrum, het was een hele opgave 😉. Lierop, gesloten  iedereen nog op bed. De B-groep is voor de koffie via Bakel gefietst. De A-groep dacht bij Grootels Hof te pauzeren, maar druk, dit zat vol. Door gereden naar de Brabantse Kluis, gewoon gesloten. Dan maar op goed geluk naar de Mortel. Bingo daar zaten we heerlijk in de schaduw aan de cola.  

De C-groep kwamen we tegen in Vlierden.

Lekker getoerd. Kijk bij de tussenstand van de kilometervreter

Henk | 07-Aug-22

De ritten naar vestigingsstadje Heusden en Bokhoven zijn gefietst vandaag. 19 Mannen stonden aan de aftrap vanmorgen om 8.30u. Wie waren erbij? Kijk bij de tussenstand van de kilometervreter

 

Zondag 4 september  

De KLAVER VAN MARIAHEIDE.

Beste leden van TCM:

Zondag 4 september staat onze gasttoertocht op het programma (een week later dan op de toerkalender, omdat een groep renners in de Drome zit).

Om 8.30 uur vertrekken A, en B-groep bij het speelveldje aan de Eikenwal, de C-groep om 9 uur (dus niet het Dobbelsteenplein!!).

Onderweg geen koffie. Rond 11.15/ half 12 worden jullie terug verwacht aan de Eikenwal. Daar staat de koffie, of een ander drankje klaar. Familie/kennissen zijn ook welkom.

De gastrijders rijden mee bij de ervaren mannen van de C-groep.

Een gezellige dag toegewenst.

 

P.s.: als je iemand kent, die misschien wel eens als gastrijder mee wil, zou je die dan willen wijzen op de Klaver. Alvast dank.

-Pieter v.d. Berg; 342520; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-Piet de Koning; 365350; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoi TCM’ers,


Ook aan mooie dingen komt een einde zoals vakantie houden. Maar op de wielrenfiets beviel het weer uitstekend. Vandaag de rit naar Noord Limburg en met z’n allen (22 man) op de koffie bij “zelfbedieningsrestaurant” de Herberg de Morgenstond in Griendtsveen. Niks mis mee, de koffie was goed (zelfbediening ook). De wind was vervelend maar dat is ie altijd als het waait, en ……. Af en toe hadden we hem mee.

Patrick en Frank hebben met z’n 2en de Biesboschrit gefietst, CHAPEAU mannen! En de rit naar Reichswald werd met de Ouwe Holleweg een verrassing ingebouwd. Frank en Patrick kenden hem maar zeggen natuurlijk niks over deze steile puist. Lachen dus (voor enkele) en huilen (voor enkele).

Lekker toerke vandaag!

Beste TCM’ers,

Bij deze 2 aanpassingen in de Toerkalender 2022 voor de A/B en C-kalender. De Klavercommissie wil graag de datum van de Klaver verzetten, daardoor wordt ook de rit naar Holthees verplaatst. 

De rit naar Holthees wordt verplaatst naar 28 augustus 2022

Vertrek 9:00 uur Dobbelsteenplein, Afstand 84 km

De Klaver wordt nu gereden op Zondag 4 september 2022

Vertrek: 8:30 uur, Afstand circa 70 km

Vertrek en pauze speelveldje Eikenwal

26-mei-2022 | Henk

Het was rustig vanmorgen op het Dobbelsteenplein, 15 man met een racefiets, in Rotterdam was dat wel anders veel volk maar geen beker ☹ Ondergetekende mocht met de B-groep meefietsen. Voor de wind was er op weeronline een cijfer 4 WZW uitgedeeld en dat leek wel te kloppen. In Son gestopt voor een kop koffie aan de waterkant van de haven.

Zaterdag staat de rit naar de Posbank op de kalender, vertrek 8:00 uur vanaf het Dobbelsteenplein.

Bijgaand de tussenstand van de kilometervreter