Opstarten TCM fiets activiteiten

15 Mei 2020 - Joost/Frans

Naar aanleiding van het recente bericht van de NTFU betreffende de aangepaste richtlijnen. Heeft het bestuur in overleg met de wegkaptiens, in gezamenlijkheid, het volgende besloten: 

  • Tot zondag 31 Mei (1e pinksterdag) vinden er geen fietsactiviteiten plaats in verenigingsverband. Het staat iedereen natuurlijk vrij om op individuele basis te gaan fietsen of af te spreken, met inachtneming van de adviezen/richtlijnen vanuit de NTFU.
  • Met ingang van 31 Mei gaan we onze fiets activiteiten weer opstarten in verenigingsverband. De tourkalender commissie zal een programma gaan samenstellen voor de zondagen in de maand juni. Het is de bedoeling dat we dan conform de starttijden voor de A- , B- en C groepen – op gepaste afstand van elkaar – samenkomen op het dobbelsteen plein. We gaan vervolgens de rit rijden in groepjes van maximaal 4 fietsers, achter elkaar, met inachtneming van 1.5 meter afstand tussen de rijders (voor de specifieke berichtgeving van de NTFU klik hier).

Op deze wijze verwachten we op een verantwoorde manier onze fiets activiteiten weer te kunnen opstarten. Vóór eind juni zal bekeken gaan worden hoe het verder kan gaan ná 30 Juni, met in achtneming van de dan geldende richtlijnen vanuit de overheid/NTFU, en de eerste ervaringen gedurende de maand Juni.