Voorlopig geen toerritten door coronavirus - #RIDESOLO

29 maart 2020 - Stefan

Door het coronavirus is het voorlopig nog niet mogelijk om samen met de andere TCM'ers de weg op te gaan. Uiteraard jammer, maar ook begrijpelijk, zeker omdat velen van ons inmiddels de directe gevolgen van het coronavirus voelt bij familie, vrienden of bekenden. Daarom wensen we iedereen veel sterkte in deze bijzondere periode en kijken uit naar het moment dat we straks weer allen in goede gezondheid samen een rondje kunnen maken.

#RIDESOLO

Het is helaas de verwachting dat coronavirus voorlopig Nederland nog in zijn greep houdt. Alle toertochten en trainingen zijn door het bestuur inmiddels tot 1 juni afgelast. Wat kunnen wij als fietser nu wel en wat moeten we vooral niet doen ? De NTFU heeft hierop een aantal antwoorden geformuleerd "Fietsen en het coronavirus: 8 vragen".

TCM op STRAVA

De interne competitie als "TCM kilometervreter" staat door deze bijzondere situatie nu ook op een laag pitje, maar misschien is het een idee om elkaar te ondersteunen door onze training en ritten te delen. Een aantal van de leden is inmiddels aangesloten op een veelgebruikte APP voor fietsers en hardlopers (www.strava.com) en ook in deze APP is TCM een van de vele clubs. Door iedere training of rit vast te leggen met de APP, wordt het mogelijk om een vriendschappelijke strijd aan te gaan met alle andere leden van TCM. Benieuwd ? Meld je dan aan op de APP en neem een kijkje bij de Strava-activiteiten van TCM.